Στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ δέκα νεαροί παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ δέκα νεαροί παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Με πρωινή προπόνηση στο ΑEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ (Κυριακή 13/05, 19:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεαροί Σωτηρίου, Σολωμού, Μάμας, Τρύφωνος, Νικάνδρου, Ραουνάς, Αχιλλέως, Ράσπας, Αναστασίου και Σκορδή.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί.

Yπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα διοίκηση θα τιμήσει τον Xavi Roca για την τεράστια του προσφορά, ενώ θα χειροκροτηθούν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας της Κ19 που κατέκτησαν το Κύπελλο Νέων.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα Γραφεία του Σωματείου (09:00-13:00).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Εισιτήρια πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ».

   
 
 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE