ΛΕΜΕΣΟΣ: 4χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι – Πρωτοβουλία αστυνομικών για μεταφορά του στο νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 4χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι – Πρωτοβουλία αστυνομικών για μεταφορά του στο νοσοκομείο

Μικρό αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς έπαιζε στον Μόλο, στην Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο μετά τις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (13/5), 4χρονο αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς έπαιζε στην περιοχή του Μόλου στην Λεμεσό.

Από το κτύπημα, προκλήθηκε αιμορραγία στο κεφάλι του παιδιού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, με πρωτοβουλία αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, ο 4χρονος μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με περιπολικό, για πιο γρήγορη μεταφορά του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι, ο 4χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν είναι σοβαρό, ωστόσο πριν πάρει εξιτήριο, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ίσως και σε αξονικό.  

Ι. Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE