Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Έμειναν ξανά χωρίς ρεύμα στην ορεινή Λεμεσό

Ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει, για τρίτη συνεχή μέρα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση χωριών της Επαρχίας Λεμεσού, με την ΑΗΚ να καταβάλλει προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, λόγω των ανέμων που έχουν ως αποτέλεσμα την αποκοπή κλαδιών, αλλά και των κεραυνών, το δίκτυο της Αρχής έχει επηρεαστεί στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρα (14/05)  στα χωριά Μονιάτη, Άρσος, Πάνω Πλάτρες, Τριμίκλινη, Βάσα Κοιλανίου, Ποταμίτισσα, Πέρα Πεδί και Όμοδος.

Συνεργεία της Αρχής καταβάλλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE