Έκτακτη Καταστατική και Άτυπη Γενική Συνέλευση – Πάνε για τροποποιήσεις

Έκτακτη Καταστατική και Άτυπη Γενική Συνέλευση – Πάνε για τροποποιήσεις

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (αίθουσα Ακάμας), ‘Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στη Συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση εισηγήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού και των Γενικών Κανονισμών.

Οι τροποποιήσεις αφορούν την αύξηση των θέσεων των Αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας από τρεις (3) σε τέσσερεις (4) με τομέα ευθύνης στον κάθε ένα και την κατάργηση των θέσεων Α’, Β’ και Γ’ Αντιπροέδρων.

Μετά την Καταστατική Συνέλευση, θα ακολουθήσει Άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τα Σωματεία και την Ομοσπονδία.

Τα ΜΜΕ θα μπορούν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες στο ξεκίνημα της Καταστατικής Συνέλευσης στις 12:00.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE