Η βιασύνη κι… οι «δάσκαλοι» του Ζάντερ

Η βιασύνη κι… οι «δάσκαλοι» του Ζάντερ

Σχολιάστηκε το ότι ο Ζάντερ Σαντάνα βιάστηκε να… ζητήσει από τη διοίκηση να ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του. 

Δεν μπορούσε να περιμένει μερικά 24ωρα ο Βραζιλιάνος, να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Με δεδομένο ότι η ομάδα του διεκδικεί σήμερα το κύπελλο. 

Είναι κάποιοι που τον «δασκάλεψαν» τον Ζάντερ και δεν εννοούμε άλλη ομάδα ή τον μάνατζερ του.

Είναι κάποιοι συμπατριώτες του που ζουν στην Κύπρο, οι οποίοι δείχνουν να έχουν επιρροή επάνω του…  

Οι παίχτες όταν νιώσουν ότι φτάνουν στο peak της καριέρας τους, σκέφτονται με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να αυξήσουν το μισθό τους. 

Δεν τους αδικούμε φυσικά, επειδή ξέρουν ότι γύρω στα 35 τους χρόνια, βγαίνουν με σύνταξη.

Αναφερόμαστε σε παίχτες που δουλεύουν στην Κύπρο κι όχι σ’ αυτούς που έχουν τα εχέγγυα να αγωνιστούν σε πιο προηγμένες (ποδοσφαιρικά) χώρες. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE