ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τα πρώτα μου βήματα με σκληρή δουλειά»

«Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τα πρώτα μου βήματα με σκληρή δουλειά»

Στις πολλές εμπειρίες και για το πως έζησε το πρώτο του παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο Τάσος Νικάνδρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ της Κ19, μετά το πέρας του παιχνιδιού με την ΑΕΛ που έφερε και την κατάκτηση του κυπέλλου  παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports.

O Νικάνδρου τόνισε αρκετές φορές για την ξεχωριστή εμπειρία να αγωνίζεται με αυτή την ομάδα, ενώ ανοικτό άφησε και το ενδεχόμενο και στην προοπτική στο να  αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του:

Για το κύπελλο της ΑΕΚ Κ19 και τα συναισθήματα για την πρώτη του συμμετοχή:  «Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής είναι στην θέση μου και αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα, όταν παίρνει μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό κι αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα.

Κατακτήσαμε το κύπελλο, έκανα προπόνηση με την πρώτη ομάδα, σήμερα αγωνιστήκαμε, πολύ ξεχωριστά τα συναισθήματα».

Το πώς είναι να παίζεις μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα»; «Ξεκίνησα με λίγο άγχος, στα πρώτα πατήματα και που αγωνίστηκα στα πρώτα λεπτά, βρήκα τον ρυθμό, έφυγε το άγχος, αγωνίστηκα μια χαρά. Αυτή η εμπειρία είναι κάτι το ξεχωριστό σε οποιονδήποτε μπορεί να βρεθεί στην θέση μου και ελπίζω να υπάρχουν κι άλλες».

Πως θα διαχειριστείς αυτά τα πρώτα βήματα που έκανες; «Θα προσπαθήσω να τα εκμεταλλευτώ με σκληρή δουλειά και ότι πετύχω».

Για την προοπτική του εξωτερικού κι αν φιγουράρει στο μυαλό του: «Ναι γιατί όχι»

Για τον τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να το κατακτήσει έχει τις δυνατότητες απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως τον Απόλλωνα και πιστεύω ότι θα το κατακτήσει και τις εύχομαι καλή τύχη».

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top