ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και τελωνείου- Ξεπέρασαν τις 17000 οι κατασχέσεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας και τελωνείου- Ξεπέρασαν τις 17000 οι κατασχέσεις

Κοινή επιχείρηση στην Επαρχία Λεμεσού για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις), πραγματοποίησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων και μέλη του ΟΠΕ Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομου Στοιχήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από τις έρευνες, σε ένα καταστήματα, και μια αποθήκη εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 17.006 τεμάχια καλλυντικά, αρώματα, γόμες, μπαταρίες και παιδικά παιγνίδια, που φέρουν τις εμπορικές επωνυμίες KYLIE, HUGO BOSS, CHANEL, PACO RABANNE, D&G, DISNEY, DURACEL, SUPER GLU κτλ., συνολικής αξίας € 40.000 περίπου, τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους στο Τμήμα Τελωνείων.

Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE