ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ερωτήματα ΠΟΕΔ προς Υπουργό Παιδείας σε σχέση με έρευνα για εκπαιδευτικό

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ερωτήματα ΠΟΕΔ προς Υπουργό Παιδείας σε σχέση με έρευνα για εκπαιδευτικό

Θα ήταν χρήσιμο εάν δίνονταν περαιτέρω διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας για να κατανοήσουν όλοι τί σημαίνει θα διεξαχθεί έρευνα 'για τις ευθύνες του εκπαιδευτικού για την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος κατά την ώρα του μαθήματο', αναφέρει η ΠΟΕΔ σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την έρευνα που διατάχθηκε για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή.

Η ΠΟΕΔ, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οφείλουμε όλοι να αναμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας αυτής, και προσθέτει πως ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας "παραδέχεται, εντοπίζει και αναφέρει ελλείψεις, κενά και ασάφειες στα θέματα ασφάλειας και υγείας, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών".

Αναφέρει ακόμη ότι τις ευθύνες τις επωμίζονται και τις πληρώνουν οι εκπαιδευτικοί, αντί το ίδιο το Υπουργείο, και προσθέτει πως το καλύτερο μνημόσυνο για τον μικρό Σταύρο θα είναι να δοθούν, χωρίς χρονοτριβή, όλες οι απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματα που έθεσε σήμερα η ΠΟΕΔ προς το Υπουργείο Παιδείας, και που θα συμπληρώνουν τις ελλείψεις, θα ξεκαθαρίζουν τις ασάφειες και θα καλύπτουν τα κενά.

"Η πολιτεία οφείλει με πράξεις, πια, και όχι με λόγια να δημιουργήσει ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά μέσα στα σχολεία. Ασφαλείς συνθήκες σε όλα ανεξαίρετα τα σχολεία, ώστε όλα τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί και να αισθάνονται και, κυρίως, να είναι ασφαλείς", καταλήγει η ΠΟΕΔ στην ανακοίνωσή της.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top