ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συγκλονίζει η μάνα της άτυχης 37χρονης – Συγκινητική πράξη για επαναπατρισμό της σορού

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συγκλονίζει η μάνα της άτυχης 37χρονης – Συγκινητική πράξη για επαναπατρισμό της σορού

Η βρετανική ιστοσελίδα Βirminghammail.co.uk, αναφέρει ότι η 37χρονη Νατάσα Γκάντ, εργαζόταν σε τοπική παμπ του Digbeth πριν αποφασίσει να μεταβεί στην Κύπρο για να εργαστεί.

Στο δημοσίευμα, γίνεται αναφορά για τον τρόπο που φέρεται να έχασε τη ζωή της η άτυχη Βρετανή ενώ υπογραμμίζει ότι πιθανή αιτία θανάτου ήταν η εισπνοή καπνού και πως η Αστυνομία Κύπρου συνεχίζει τις έρευνες.

Η μητέρα της Νατάσα, η κα.Stacey έχει δημιουργήσει μια σελίδα που ονομάζεται GoFundMe για να βοηθηθεί με το κόστος επαναπατρισμού της κόρης της.

Σημειώνεται ότι σε τρείς ώρες είχε μαζέψει 2.400 λίρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΑΠΠΑΡΗ: Ενδείξεις για το τι οδήγησε στον θάνατο την 37χρονη

«Ήταν ένα ζεστό, ευτυχισμένο και πιστό πρόσωπο που άγγιξε τις καρδιές πολλών», είπε η μητέρα της.

«Αυτή η όλη κατάσταση απλά δεν φαίνεται πραγματική» ανάφερε επίσης η μάνα της 37χρονης, ενώ συνέχισε, «είναι τόσο θλιβερό τέλος, για ένα τόσο υπέροχο πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.