Οι Κύπριοι παίκτες που έριξαν άκυρο στον Χατζηλούκα!

Οι Κύπριοι παίκτες που έριξαν άκυρο στον Χατζηλούκα!

Δεν έκρυψε τα παράπονα του ο Λούκας Χατζηλούκας στις αναφορές του για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές… 

Ο Κύπριος προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς στις τοποθετήσεις του στον Super Sport Fm (104.0) μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που ήθελε στην ομάδα του αλλά του… έριξαν άκυρο.

«Για να παίξουν οι Κύπριοι στο 1ο γκρουπ, πρέπει να είσαι TOP of the TOP. Εμείς στο 2ογκρουπ μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες. Και η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας πήραν Κύπριους, πήραν περισσότερα λεφτά όμως δεν παίζουν και τώρα θέλουν να φύγουν. Δε θα παίξει ο Βασιλείου ούτε ο Αντωνιάδης στον τελικό, θα παίξουν αυτοί που αξίζουν».

Επίσης, αναφέρθηκε και σε προτάσεις που έκανε σε Κυπρίους και αρνήθηκαν:

«Ξέρετε πόσους κάλεσα στη Δόξα και μου το αρνήθηκαν; Χρίστος Τζιάμας, έπαιζε στη 2η ομάδα του ΑΠΟΕΛ και μου είπε όχι. Θέλουν να πάνε πιο ψηλά και ο Θωμάς και ο Παπαφώτης και ο Πουτζιουρής. Χατζηβασίλης, το θέλω 1000 φορές, έκανε εξαιρετική πορεία στον Εθνικό, πήγε στον Απόλλωνα και έπαιξα 1-2 παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE