ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΟΜΕΡΟΣ Αλβμπόγκε! Κοροϊδεύει τον τραυματισμό του και στέλνει αινιγματικό μήνυμα… PICS

ΤΡΟΜΕΡΟΣ Αλβμπόγκε! Κοροϊδεύει τον τραυματισμό του και στέλνει αινιγματικό μήνυμα… PICS

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν για την Ομόνοια.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας που τραυματίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο ντεμπούτο του με την Ομόνοια και έπαιξε μόλις 30 λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος!

Με ανάρτηση του στα social ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν να ξεπεράσει τον πιο δύσκολο, όπως τον χαρακτήρισε, τραυματισμό της καριέρας του και παραθέτει φωτογραφίες από το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε τρολάροντας τον εαυτό του ουσιαστικά. «Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν όλα όσα έκανα την φετινή σεζόν για την ομάδα μου, χαχαχα», αναφέρει με χιούμορ.

Μάλιστα μιλάει για την νέα σεζόν ότι βλέπει λαμπρό μέλλον στην Ομόνοια όμως δεν ξεκαθαρίζει αν θα παραμείνει στο ρόστερ ή όχι. Προφανώς κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό μόλις ξεκαθαρίσει το σκηνικό στα διοικητικά.

Δείτε την ανάρτηση:

«Ευχαριστώ για φετινή σεζόν την Ομόνοια για την ευκαιρία που μου έδωσε. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελα όμως έτσι είναι η ζωή. Ο πιο δύσκολος και σκληρός τραυματισμός στην 18χρονη καριέρα μου όμως με κάνει πιο δυνατό. Αύριο κλείνω 3 μήνες από την εγχείρηση μου και είμαι ήδη πίσω όμως τελείωσε η σεζόν και σκέφτομαι ήδη την επόμενη. Αυτή η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα μου όμως το μέλλον δείχνει λαμπρό. Μάθε από το παρελθόν, προετοιμάσου για τομέλλον και ζήσε το παρών.

Υ.Γ. Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν όλα όσα έκανα την φετινή σεζόν για την ομάδα μου, χαχαχα. Σοβαρά όμως οι συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ ήταν απίστευτοι και με υποστήριξαν. Πολύ καλοί άνθρωποι.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top