ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον θέλει όλη η Ευρώπη κι αυτός «έδωσε» τη μεταγραφή του με ένα… like

Τον θέλει όλη η Ευρώπη κι αυτός «έδωσε» τη μεταγραφή του με ένα… like

Η τρομερή φετινή σεζόν που διένυσε τον κατέστησε έναν από τους πιο «hot» μεταγραφικούς στόχους των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με Ρεάλ, Γιουβέντους, Παρί και Γιουνάιτεντ να «στρώνουν» χρυσάφι για χάρη του. Σε ποια ομάδα όμως θα καταλήξει; Η απάντηση με ένα… like (PHOTO).

Η προσεχής μεταγραφική περίοδος αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Κυρίως, για το αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν με τις αγοραπωλησίες που θα σημειωθούν. Και ένα από τα ονόματα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές φέτος τα Μέσα είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο 23χρονος μέσος της Λάτσιο έχει μπει από τον Γενάρη στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το «εκδηλώνουν» λιγάκι πιο έντονα και τα τελευταία δημοσιεύματα να φέρνουν τους «κόκκινους διαβόλους» πιο κοντά στον Σέρβο.

Η βρετανική Sun είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι οι «μπέμπηδες» προσφέρουν στους «λατσιάλι» το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, έχοντας μάλιστα αποσπάσει θετική απάντηση. Και αν κρίνουμε από την διαδικτυακή ενέργεια του ποδοσφαιριστή, μάλλον κάτι τέτοιο πρόκειται να επιβεβαιωθεί.

Ο Μάικλ Κάρικ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη κόκκινη φανέλα, μία θέση στη μεσαία γραμμή του συλλόγου «αδειάζει» και ο Σάβιτς έσπευσε να κάνει like σε μια εικόνα στο Instagram, όπου απαθανατίζεται ο 36χρονος Άγγλος στη τελευταία του εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φίλους του κλαμπ, οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν με χαρά, θεωρώντας πως αυτό φέρνει τον διεθνή άσο όλο και πιο κοντά στο Μάντσεστερ. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που πιθανολογούμενες μεταγραφές «φανερώθηκαν» ακούσια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIKE ΤΟΥ ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ-ΣΑΒΙΤΣ:

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top