ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννου: «Ένας από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν»! – Τι θέλει μαζί με Τολεμές και όλα όσα είπε

Γιάννου: «Ένας από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν»! – Τι θέλει μαζί με Τολεμές και όλα όσα είπε

Στην Κυριακάτικη έκδοση της SportDay μίλησε ο επιθετικός της κυπελλούχου ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου…

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Ήρθες στην ΑΕΚ και μέσα σε λίγους μήνες κατέκτησες το κύπελλο με την ομάδα. Σε ένα τελικό που η ομάδα σου έδειξε ψυχικά αποθέματα και καταφέρατε να φτάσετε σε μια σπουδαία ανατροπή.

«Σίγουρα είναι πολύ θετικός αυτός ο τίτλος για την ΑΕΚ. Το ήθελε πάρα πολύ η ομάδα να κερδίσει ένα τρόπαιο τη φετινή περίοδο και νομίζω ότι το δικαιούτο τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς πρωταγωνιστικές της παρουσίες. Και εγώ με αυτό το στόχο ήρθα στην ομάδα, να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Από τις πρώτες μέρες που ήρθα, βλέποντας τις δυνατότητες που είχαμε, έβλεπα ότι αξίζαμε ένα τρόπαιο».

Τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για την ΑΕΚ; Ένας τίτλος που έρχεται στην ομάδα μετά από 14 χρόνια.

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που τον κατακτήσαμε. Μπήκα και εγώ σιγά σιγά σε αυτή την εξίσωση και σημαίνει πάρα πολλά για μας. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και με το παραπάνω μέσα στο γήπεδο. Το να επιστρέφει στις κατακτήσεις μια ομάδα, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πολύ σημαντικό και θεωρώ ότι θα είναι ένας τίτλος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, που παρόλο που είναι ξένοι, νιώθουν την ομάδα. Είτε είναι 3-4 χρόνια στην ομάδα, είτε είναι 6-7 όπως ο Καταλά, ξέρουν τι θα πει ΑΕΚ».

Έχεις συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλα δυο χρόνια. Πως περνάς εσύ όμως στη Λάρνακα, είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την επιλογή σου;

«Περνάω υπέροχα στην Κύπρο και την Λάρνακα. Είμαι αρκετά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε μια ομάδα που δουλεύει επαγγελματικά και είναι πολύ καλή, βάζοντας και τον πήχη ψηλά. Το έχω ξανά πει πως δεν περίμενα τόσο καλά τα πράγματα όταν πρωτοήρθα στην Κύπρο. Έχω αρχίσει και εγώ να νιώθω ΑΕΚ και θέλω να παραμείνω, να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Για αυτό άλλωστε είμαι εδώ».

Από τον πρώτο καιρό είδαμε ότι έδεσες μαζί με τους υπόλοιπους. Δηλαδή, δε χρειάστηκες αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που υπήρχαν μπροστά σου και δεν έκανες και προετοιμασία με την ΑΕΚ.

«Είναι και αυτό αρκετά δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή. Ήρθα στα μέσα της σεζόν και δεν είχα τη δυνατότητα να προετοιμαστώ με την ομάδα, ούτε να πάρω παιχνίδια και να βρω ρυθμό. Με βοήθησαν αρκετά και οι συμπαίκτες μου στο να βρω τον ρυθμό μου. Νομίζω είναι αρκετά θετικό όταν αγωνίζομαι στην κορυφή μαζί με τον Φλοριάν. Νομίζω ότι η ομάδα δένει καλύτερα αν και είμασταν πολύ άτυχοι φέτος. Την μια ήταν τραυματίας αυτός και μια τραυματίστηκα εγώ όταν έγινε καλά και δεν αγωνιστήκαμε αρκετά μαζί. Θέλουμε και οι δυο την επόμενη αγωνιστική περίοδο να είμαστε υγιείς και να βοηθήσουμε την ομάδα όσο το δυνατό περισσότερο».

Πως βλέπεις την συνέχεια; Η ομάδα κατέκτησε αυτό το κύπελλο, και έχει μπροστά της αρκετό διάστημα για να ετοιμαστεί για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Φυσικά έχουμε θέσει τις βάσεις και θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι η ΑΕΚ τελευταία στιγμή έμεινε εκτός από την Βικτόρια Πλζεν καθώς δεν μπόρεσε να περάσει στους ομίλους και θα είναι ένα πολύ θετικό βήμα να το καταφέρουμε φέτος. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να βοηθήσω με τη σειρά μου στην επίτευξη αυτού του στόχου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top