Έσπασαν καρδιές… στο τέλος πανηγύρισε!

Έσπασαν καρδιές… στο τέλος πανηγύρισε!

Σ’ ένα πραγματικά μεγάλο τελικό, διαφήμιση της χειροσφαίρισης ο Παρνασσός Στροβόλου ήταν ο νικητής του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην παράταση με 27-24 και στέφθηκε κυπελλούχος Κύπρου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο 35ος Τελικός της Κ.Ο.Χ. που μεταδόθηκε απευθείας από την CytaVision είχε έντονο χρώμα μαυρόσπρο. Ο Παρνασσός έγινε η 9η ομάδα στην ιστορία του θεσμού που κατακτά το κύπελλο βάζοντας και το δικό του όνομα στις χρυσές σελίδες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός και χρειάστηκαν 70 αγωνιστικά λεπτά για να βρεθεί νικητής, 60 κανονική διάρκεια και 10 λεπτά η παράταση.

Οι δύο ομάδες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και δίδαξαν αθλητοπρέπεια σ’ ένα καθ’ όλα δυνατό παιχνίδι.

Ο Παρνασσός ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στον αγώνα προηγήθηκε με 3-1 όμως το Ευρωπαϊκό ισορρόπησε και κατάφερε με την λήξη του αγώνα να προηγηθεί με 13-10.

Το  δεύτερο μέρος άρχισε και πάλι ιδανικά για την ομάδα του Στροβόλου η οποία κατάφερε και ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα παίρνοντας προβάδισμα με 14-13. Χέρι χέρι πιασμένες οι δύο ομάδες στην συνέχεια του δευτέρου μέρος φτάνοντας στο τελικό 22-22, αποτέλεσμα που έφερε την 10λεπτη παράταση.

Εκεί ο Παρνασσός πιο σοβαρός, πειθαρχημένος και χωρίς λάθη κατάφερε έχοντας τον τερματοφύλακα του Ραφαήλ Αρτεμίου σε μεγάλη βραδιά να ξεφύγει στο σκορ με δύο γκολ 26-24 και στο τέλος να πανηγυρίσει το τρόπαιο με το τελικό 27-24.

Ο Δημήτρης Στούμπης με τα 9 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Παρνασσό ωστόσο ο τίτλος του πολυτιμότερου πήγε στον Ραφαήλ Αρτεμίου ο οποίος με τις σωτήριες αποκρούσεις χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE