Γιώργος Εφραίμ – Χριστιάνα Αριστοτέλους: Βάφτισαν το Μελινάκι τους! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Εφραίμ – Χριστιάνα Αριστοτέλους: Βάφτισαν το Μελινάκι τους! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαμά και κόρη ντυμένες το ίδιο!

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του νησιού Γιώργος Εφραίμ και Χριστιάνα Αριστοτέλους, βάφτισαν την κορούλα τους την Κυριακή (21/5) στο εκκλησάκι Αγία Μαρίνα στον Στρόβολο.

Νονός της μικρής Μελίνας ο Πόλυς Αριστοτέλους, αδερφός της Χριστιάνας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα maxi άσπρο φόρεμα, που συνδυαζόταν με το βαπτιστικό φορεματάκι της Μελίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE