ΕΛΛΑΔΑ

4 συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη - Ενώπιον εισαγγελέα

4 συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη - Ενώπιον εισαγγελέα

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο στόχαστρο το απόγευμα του Σαββάτου (19/05), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Οι δύο συλληφθέντες, ένας 20χρονος κι ένας 36χρονος, Έλληνες και οι δύο- ο δεύτερος με καταγωγή από τη Γεωργία- προσήχθησαν αρχικά, και στη συνέχεια οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ο 20χρονος παραδέχτηκε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς:«Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνέλαβαν δύο για την επίθεση στον δήμαρχο - VIDEO

 

Στην συνέχεια έγιναν ακόμα τρεις προσαγωγές και συνελήφθησαν ακόμα ένας 20χρονος και ένας 17χρονος για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις ακόμη προσαγωγές.

Για την πορεία των ερευνών συνεχής είναι η ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας της αστυνομίας, ενώ συλλέγονται πληροφορίες και από συλλόγους των ποντιακών οργανώσεων που από την πρώτη στιγμή έχουν καταδικάσει την επίθεση.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top