ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο ThemaOnline η μητέρα του 14χρονου μαθητή που έπεσε από 1ο όροφο - 'Τον πίεζε παιδοψυχολόγος να θυμηθεί πώς έπεσε'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο ThemaOnline η μητέρα του 14χρονου μαθητή που έπεσε από 1ο όροφο - 'Τον πίεζε παιδοψυχολόγος να θυμηθεί πώς έπεσε'

Ράγισμα και στα δύο άκρα φέρει ο 14χρονος μαθητής Γυμνασίου της Λευκωσίας, ο οποίος έπεσε από τον 1ο όροφο του σχολείου την περασμένη Δευτέρα (15/05).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η μητέρα του κ. Λουΐζα Ιωάννου μιλώντας στο ThemaOnline μας ανέφερε πως το παιδί της τη Δευτέρα (21/05) προχώρησε σε επέμβαση όπου ο ορθοπεδικός του έβαλε και τα δυο του πόδια σε γύψο.

«Βάλαμε γύψο και στα δυο πόδια, από τις φτέρνες μέχρι το γόνατο» ανέφερε η μητέρα του μαθητή. Όπως μας είπε η μητέρα του 14χρονου, το παιδί φέρει ράγισμα και στα δυο του πέλματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει.

«Μετά από το εξιτήριο που πήραμε από το Μακάρειο Νοσοκομείο, πήγαμε σε εξωτερικό ιατρό ο οποίος μας παρέπεμψε σε εξέταση μέσω μαγνητικού τομογράφου. Από την ακτινογραφία δεν φαίνονταν τα ραγίσματα, η μαγνητική όμως έδειξε το πρόβλημα», μας εξήγησε η κ. Λουΐζα.

Η μητέρα του 14χρονου μαθητή αναφέρθηκε και στη μεταχείριση που είχε η ίδια και το παιδί της από τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

«Μας είδαν απλά και μας έστειλαν στο σπίτι. Το μωρό μου είχε αφόρητους πόνους, πονούσε τα πόδια του. Αναγκάστηκα να πάω σε ιδιώτη ιατρό για να μας παραπέμψει και πάλι στο νοσοκομείου για MRI.  Από τους πόνους είχε πάθει διάσειση και έκανε εμέτους. Αν κοιμόταν μπορεί να είχαμε και χειροτέρα αποτελέσματα», εξηγεί η κ. Λουΐζα.

Να σημειώσουμε πως ο 14χρονος δεν έχει μεταβεί καθόλου στο σχολείο μετά από τον τραυματισμό του ενώ σύμφωνα με την μητέρα του, δεν θυμάται πως ακριβώς έγινε το περιστατικό.

«Ήρθε και τον επισκέφθηκε παιδοψυχολόγος και τον πίεζε να του πει πως έπεσε από τον 1ο όροφο. Τον να πιέζεις το παιδί να σου πει τι έγινε από την στιγμή που λέει δεν θυμάται δεν το βρίσκω και πολύ σωστό», επισημαίνει η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 14χρονος γιος της το μόνο που θυμάται είναι πως ένιωσε κάτι επάνω στην πλάτη του. Τίποτα άλλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που οι μαθητές είχαν βγει για διάλλειμα. Να αναφέρουμε πως ο 14χρονος κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες έπεσε από το κάγκελο και βρέθηκε στο έδαφος κτυπώντας τα άκρα του.

«Πραγματικά, είναι λες και είχε κάποιο Άγιο και τον πήρε να μην κτυπήσει από το κεφάλι. Αν κτυπούσε με το κεφάλι σίγουρα δεν θα ήταν μαζί μας», επεσήμανε στο τέλος η μητέρα του 14χρονου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα διερευνώνται από λειτουργό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ διατάχθηκε και  διοικητική έρευνα από ανεξάρτητο λειτουργό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top