Το τελευταίο tweet του Χάρρυ Κλυνν λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Το τελευταίο tweet του Χάρρυ Κλυνν λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Λίγες μέρες πριν το «φευγιό» του ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 16 Μαΐου ήταν η τελευταία φορά που έκανε ανάρτηση στο Twitter.

Με σκωπτικό ύφος, αυτό που τον χαρακτήριζε και ως καλλιτέχνη, είχε σχολιάσει ο Χάρρυ Κλυνν την παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ, Νίκου Σακελαρίου.

«Οι δικηγόροι είναι τόσο ακριβοί που είναι φθηνότερο να προσλάβεις ένα δικαστή» Τι δεν καταλαβαίνεις;».

 Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε απο τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 78 ετών. Ο χαμός του γιου του ήταν έναβάρος ασήκωτο για τον αγαπημένο κωμικό, ο οποίος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από αναπνευστικά προβλήματα.

 

 

Aπό: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE