ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επτάχρονος έσωσε την μητέρα του από βιασμό

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επτάχρονος έσωσε την μητέρα του από βιασμό

Ένα επτάχρονο αγόρι έσωσε την μητέρα του από βιασμό και έτρεψε τον επίδοξο βιαστή σε φυγή.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία της πόλης του Χάιλμπρον, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης,ένας άνδρας επιτέθηκε σε 44χρονη στο κεντρικό πάρκο της πόλης.

Ο επίδοξος βιαστής έριξε τη γυναίκα στο έδαφος και επιχείρησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον επτάχρονο γιο της γυναίκας, ο οποίος και έπαιζε σε κοντινή απόσταση με το πατίνι του.

Το αγόρι όταν αντιλήφθηκε πως η μητέρα του διατρέχει κίνδυνο, έσπευσε σε βοήθεια της και άρχισε να χτυπά τον δράστη στο κεφάλι και στο σώμα με το πατίνι του.

Ο άνδρας πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Οι φωνές του αγοριού κινητοποίησαν και αστυνομικό που βρίσκονταν στην περιοχή, ο οποίος λίγο αργότερα συνέλαβε 39χρονο άνδρα.

Το άτομο πού συνελήφθη ομολόγησε αργότερα πως είχε επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα την προηγούμενη ημέρα.

Η Εισαγγελία του άσκησε δίωξη και προφυλακίστηκε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE