Τιμήθηκε από τον Μακρόν ο άντρας που σκαρφάλωσε και έσωσε παιδί από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τιμήθηκε από τον Μακρόν ο άντρας που σκαρφάλωσε και έσωσε παιδί από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζωντανή απόδειξη ότι οι ήρωες είναι αληθινοί αποτελεί ο Μαμαντού Γκασαμά.

Ο νεαρός παράτυπος μετανάστης από το Μαλί, απολαμβάνει τιμές ήρωα στη Γαλλία καθώς με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής, έσωσε ένα 4χρονο αγοράκι που κρεμόταν στο κενό από μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Το πρωί της Δευτέρας (28/5), ο Μαμoυντού Γκασαμά έγινε δεκτός από τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Όπως έγινε γνωστό οι γαλλικές αρχές θα του παραχωρήσουν τη γαλλική υπηκοότητα και μια θέση εργασίας στην πυροσβεστική υπηρεσία της Γαλλίας.

Ο Γκασαμά τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ αποκαλούν αληθινό «Spiderman» κατάφερε κάτι απιστευτο. Όπως θα δείτε και στο video, χρειάστηκε μόλις 40 δευτερόλεπτα για να σκαρφαλώσει με γυμνά χέρια από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και να σώσει το παιδί που αιωρούταν στο κενό.

Ο ίδιος δήλωσε ότι άκουσε στον δρόμο πολύ κόσμο να φωνάζει και αυτοκίνητα να κορνάρουν. «Βγήκα, έτρεξα να δω τι λύσεις υπήρχαν για να σωθεί.Κατάφερα να πιαστώ από το μπαλκόνι, ανέβηκα με αυτόν τον τρόπο και, ευχαριστώ θεέ μου, το έσωσα» είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

Ο πατέρας του παιδιού είχε βγεί για ψώνια και άφησε το παιδί αφύλακτο. Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα και του αφαίρεσαν την επιμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE