ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανατράπηκε ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας – Κατέληξε σε χαντάκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανατράπηκε ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας – Κατέληξε σε χαντάκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο με ασθενοφόρο σημειώθηκε την Τετάρτη (30/5) στην ορεινή Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση της Reaction στην επίσημη σελίδα στο Facebook, ασθενοφόρο που κλήθηκε για επείγον περιστατικό στην ορεινή Λευκωσία, κατέληξε σε χαντάκι.

Όπως σημειώνεται, το τροχαίο προκάλεσαν οι έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) σχεδόν σε ολόκληρη την Κύπρο, αλλά και στην συγκεκριμένη περιοχή επίσης.

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Πεδουλά - Κακοπετριά και όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE