ΕΚΕΙ θέλει να παίξει ο Αρούς…

ΕΚΕΙ θέλει να παίξει ο Αρούς…

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αποκάλυψε σε ποια χώρα θέλει να αγωνιστεί μετά την Ανόρθωση.

Αφού αποχώρησε σαν φίλος από την Ανόρθωση ο Αριέλ Αρούς αποκάλυψε, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι στο Ισραήλ ποιος είναι ο επόμενος του στόχος.

Όπως είπε έχει και ισπανικό διαβατήριο και στόχος του είναι να πάει στο Ισπανικό πρωτάθλημα αν είναι δυνατό.

Δείτε τι είπε:

«Θέλω να κάνω βήμα μπρος. Να παίξω σε καλύτερο πρωτάθλημα. Έχω και ισπανικό διαβατήριο και έτσι αν είναι εφικτό, αυτός είναι ο στόχος μου. Ο μάνατζερ μου, Ρόνεν, δουλεύει σκληρά για να βρούμε ομάδα στο εξωτερικό, ελπίζω να βρει κάτι. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ίσως ψάχνει και στο Ισραήλ. Η δική μου θέληση είναι να παίξω έξω, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Έπαιξα πολύ καλά εκεί και θέλω να συνεχίσω έτσι όσο πιο πολύ μπορώ γιατί αρχίζει να παίζει και η ηλικία το ρόλο της».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE