ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Χειροπέδες φόρεσε 56χρονος στην Πάφο, το πρωί της Τετάρτης (30/5).

Εναντίον του 56χρονου ομοεθνή, που συνελήφθη στις 9:15 το πρωί της Τετάρτης (30/5), διερευνώνται τα αδικήματα, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Θυμίζουμε ότι, την ίδια ημέρα, η Αστυνομία Πάφου, συνέλαβε τον Ερνάλη Κοσμίοβ. Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας και εναντίον του οποιου εκρεμμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης για εννιά σοβαρές υποθέσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου(ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΕ), ενώ εμπλέκεται και σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, καταστροφής περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και επτά διαρρήξεις και κλοπές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE