ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο με «βαρύ βιογραφικό» Εμπλέκεται σε 9 σοβαρές υποθέσεις

Μετά από μέρες ερευνών, αφού δόθηκε και στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, εντοπίστηκε ο 30χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για τον Ερνάλη Κοσμίοβ, ο οποίος τελικά βρέθηκε με «βραχιολάκια» το απόγευμα της Τετάρτης 30/5 μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΑΔΕ Πάφου, της ΜΜΑΔ και άλλων υπηρεσιών.

Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας και εναντίον του οποιου εκρεμμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης για εννιά σοβαρές υποθέσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου(ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΕ), ενώ εμπλέκεται και σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, καταστροφής περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και επτά διαρρήξεις και κλοπές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.