ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να πωλήσει κλοπιμαίο αυτοκίνητο αλλά έπεσε στην παγίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να πωλήσει κλοπιμαίο αυτοκίνητο αλλά έπεσε στην παγίδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το κλοπιμαίο όχημα που έκλεψε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (30/05) από οικία στο Ζακάκι προσπάθησε να πωλήσει ανεγκέφαλος δράστης.

Πρόκειται όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα για το όχημα της μητέρας της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Μαρίας Κωσταντίνου.

Σε νέα ανάρτηση της η δημοσιογράφος αναφέρει πως το όχημα εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, πολίτες. Όπως σημειώνει, ο δράστης προσπάθησε να πωλήσει το κλοπιμαίο αυτοκίνητο και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία η οποία το εντόπισε.

Διαβάστε την αναρτηση:

Τελικά άμα θέλουμε μπορούμε! Η δημοσίευση μέσω του fb της κλοπής του αυτοκινήτου σε συνεργασία με τη σκληρή δουλειά των αστυνομικών, έφεραν αποτέλεσμα. Κάποιοι από εσάς δώσατε σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς και ο δράστης εντοπίστηκε. Προσπάθησε να πωλήσει το κλοπιμαίο αυτοκίνητο και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του αυτοκινήτου της μητέρας μου και τη σύλληψη του. Όταν θα μεταβώ στην αστυνομία και μάθω περισσότερα θα σας ενημερώσω. Προς το παρών όμως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσάς και κυρίως στους αστυνομικούς του αστυνομικού σταθμού του Αγίου Ιωάννη και του ΤΑΕ Λεμεσού που παρά τη πολλή δουλειά τους ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Υπεύθυνο του σταθμού Αγίου Ιωάννη και βεβαίως στον Υπεύθυνο του ΤΑΕ.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top