ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο και τραυματισμός οδηγού – Χαλαζόπτωση και βροχές

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο και τραυματισμός οδηγού – Χαλαζόπτωση και βροχές

Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί οχημάτων, ιδιαίτερα όσοι χρησιμοποιούν αυτοκινητοδρόμους.

Είναι ενδεικτικό πως λίγο πριν από τη 01:00 (01/06) το μεσημέρι, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια ο οδηγός του να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ευτυχώς, ωστόσο, η κατάσταση του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς όπως έγκυρα πληροφορείται το ThemaOnline ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Πυκνή βροχή και πτώση χαλαζιού αναφέρθηκε ότι υπάρχει στο σημείο του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ του Καλού Χωριού και της Κοφίνου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ορατότητα είναι περιορισμένη και επιβάλλεται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

* Η φωτογραφία είναι από σημείο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE