ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έντονο ύφος από Οικολόγους για την έκθεση Γ. Ελεγκτή για Συνεργατισμό -«Δεν ασχολήθηκε κανένα κόμμα»

Έντονο ύφος από Οικολόγους για την έκθεση Γ. Ελεγκτή για Συνεργατισμό -«Δεν ασχολήθηκε κανένα κόμμα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, αναφέρεται στην έκθεση του Γ. Ελεγκτή για τον Συνεργατισμό, την ύπαρξη της οποίας είχαν εις γνώσην τους τα κόμματα, ωστόσο, όπως υποστηρίζεται, δεν ασχολήθηκε ουδείς.

Συγκεκριμένα, την ανακοίνωση του Κινήματος, ανάφεραν αρχικά, «Αυτή η έκθεση ήταν στην διάθεση των πολίτικων αρχηγών από τον Οκτώβριο 2017».

«Κανένας πολιτικός αρχηγός πλην του κ. Γιώργου Περδίκη έκανε το κόπο να επισκεφθεί τα γραφεία της ελεγκτικής υπηρεσίας και να ενημερωθεί αρμοδίως από τον κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη προσωπικά. Έχοντας υπόψη αυτά τα πορίσματα ο κ. Πέρδικης τοποθετείται τόσο έντονα για το θέμα των ευθυνών στη διαχείριση του Συνεργατισμού», συνεχίζει.

«Η έκθεση», όπως αναφέρεται, «κατατέθηκε ως εμπιστευτικό έγγραφο στην κοινοβουλευτική επιτροπή ελέγχου πριν από δυο μήνες. Πάλι κανένα κόμμα ή Κίνημα πλην των Οικολόγων ασχολήθηκε με τα συμπεράσματα της».

«Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα που σταθερά ζητά την τιμωρία των ενόχων για κάθε σκάνδαλο ανεξάρτητα από κομματικές ή άλλες αποχρώσεις. Για εμάς δεν υπάρχουν κόκκινα, μπλε, κίτρινα, πράσινα ή μαύρα σκάνδαλα», υποστηρίζεται στην ανακοίνωση.

«Αν και όταν μιλάμε για το Συνεργατισμό το σκάνδαλο έχει όλα τα χρώματα , κάτι σαν ουράνιο τόξο. Με πιο απλά λόγια, δεν μιλούν τα κόμματα γιατί όλα έχουν εμπλοκή, έχουν και ευθύνη» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top