ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανές σκηνικό - Χειροκροτούσαν και φώναζαν «είμαστε μαζί σου» στον 26χρονο πατροκτόνο - VIDEO

Πρωτοφανές σκηνικό - Χειροκροτούσαν και φώναζαν «είμαστε μαζί σου» στον 26χρονο πατροκτόνο - VIDEO

Στα δικαστήρια Ζακύνθου οδηγήθηκε την Παρασκευή (1/6) το μεσημέρι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου. Ο κόσμος υποδέχτηκε τον 26χρονο δράστη και γιο του θύματος με χειροκροτήματα και επευφημίες «είμαστε μαζί σου»!

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Παναγιώτη Κεφαλληνό, ζήτησε και πήρε νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Ο 26χρονος στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του για να σώσει τα μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια του από την κακοποίηση στην οποία υπόκειντο από τον πατέρα τους.

Τι είπε η ετεροθαλής αδελφή του δράστη
«Δε χρειάζεται να πούμε κάτι. Ξέρουμε τι παιδί είναι. Βλέπουμε όλοι που υποστηρίζουν. Ένιωσα πολύ υπερήφανη που τον έχω αδερφό. Δεν με νοιάζει τίποτα ότι και αν έχει γίνει», δήλωσε η ετεροθαλής αδελφή του 26χρονου που βρέθηκε κοντά του έξω από το δικαστήριο.

«Άξιος και μπράβο»
Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας των Βολιμών Ζακύνθου που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια του νησιού και όπως οι ίδιοι δηλώνουν σκοπός της παρουσίας τους ήταν να εκφράσουν προς τον 26χρονο τα αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις «άξιος και μπράβο», «είμαστε μαζί σου», «σε στηρίζουμε» που ακούγονταν.

Το χρονικό
Ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο φορτηγάκι του στην περιοχή Βολίμες. Ωστόσο, πίσω από το έγκλημα, φαίνεται πως κρύβεται μια συνταρακτική υπόθεση και οικογενειακή τραγωδία με θύματα τον ίδιο τον δράστη και τα δυο μικρότερα αδέλφια του. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η συνεχής πάσης φύσεως κακοποίηση που είχε υποστεί ο 26χρονος πατροκτόνος και τα δύο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του, ένα 10χρονο κοριτσάκι κι ένα 7χρονο αγοράκι, από το θύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=3OOpVFFXjOo&feature=youtu.be

Από Star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top