ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση – Πανέτοιμη η Πυροσβεστική

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση – Πανέτοιμη η Πυροσβεστική

14:15 - Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετερεολογική Υπηρεσία για έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν από τις 11:00 και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 17:00.

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/6), νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να πέσει και χαλάζι.

Πάντως, πανέτοιμη είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα σε όλη την Κύπρο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Ανδρέα Κεττή, σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline μαζί του.

Ο κ. Κεττής τόνισε ότι όλοι οι πυροσβεστικοί σταθμοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον κόσμο και να αντιμετωπίσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ετοιμοπόλεμη, όπως μας εξήγησε, είναι και η «Ομάδα Χειμάρρων» της ΕΜΑΚ, καθώς μέχρι την ώρα που μιλήσαμε μαζί του δεν υπήρξε κινητοποίηση για οτιδήποτε.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE