ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Πυρκαγιά έκαψε άγρια βλάστηση - Βοήθησαν εθελοντές

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Πυρκαγιά έκαψε άγρια βλάστηση - Βοήθησαν εθελοντές

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, γύρω στις 10:25 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:50 αφού έκαψε ένα εκτάριο καλυμμένο με χαμηλή άγρια βλάστηση, ρασιά, αγριελιές και σχινιές.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν εφτά άνδρες του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα, πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρεις εθελοντές με ένα γεωργικό ελκυστήρα και έναν εκσκαφέα. 

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE