ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποφασισμένοι για δύο νέα σημεία διέλευσης Γιωρκάτζης-Χαρμαντζί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποφασισμένοι για δύο νέα σημεία διέλευσης Γιωρκάτζης-Χαρμαντζί

Ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί, είπε ότι μαζί με τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζη είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν ακόμη δύο σημεία διέλευσης στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Χαρμαντζί, σε συνάντησή του με τον κ. Γιωρκάτζη είπε ότι αν και έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις, εντούτοις οι δύο δήμοι έχουν καλές σχέσεις.

Ανέφερε ότι συμφώνησαν να εργαστούν για τη διάνοιξη του οδοφράγματος της Πύλης Αμμοχώστου στα αυτοκίνητα και από την Πύλη Πάφου για τους πεζούς μετά το Σεπτέμβριο.

Τέλος είπε ότι το πρώτο μέρος των 5.5 εκ. ευρώ για την αναβίωση του Πεδιαίου ποταμού έχει φθάσει και ότι επισκέφθηκαν χθες τη νεκρή ζώνη μαζί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE