Τον πιέζουν για ΚΑΘΟΔΟ στην Κύπρο (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Τον πιέζουν για ΚΑΘΟΔΟ στην Κύπρο (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο Φώτης Γεωργίου είναι ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας από το 2016.

Ο Έλληνας αμυντικός χαφ δέχεται ορισμένες πιέσεις για να κατηφορίσει προς το νησί μας και να παίξει μπάλα εδώ, ενώ τον ίδιο δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της Κύπρου. Nα σημειώσουμε ότι κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 12 ματς με την ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com, κάποιες ομάδες από το δεύτερο γκρουπ εξέτασαν τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του, όμως το σενάριο να έρθει τελικά στην Κύπρο είναι απομακρυσμένο αυτή την στιγμή.

Υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες όμως, το μεταγραφικό παζάρι τώρα ξεκίνησε και επίσημα και έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE