ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία άντρα στην Ελλάδα- Τον σκότωσαν σπίτι του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγρια δολοφονία άντρα στην Ελλάδα- Τον σκότωσαν σπίτι του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Ζηλευτή Τρικάλων βρέθηκε ένας 82χρονος άνδρας. Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 82χρονος έπεσε θύμα διαρρήκτη ή διαρρηκτών οι οποίοι στην προσπάθειά τους να τον κλέψουν τον δολοφόνησαν.

Τη σορό του ηλικιωμένου βρήκε η οικιακή του βοηθός όταν πήγε το Σάββατο (9/6) στο σπίτι για τις καθημερινές της εργασίες.

Όταν είδε ότι είχε παραβιαστεί το παράθυρο της αγροικίας, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Με το που μπήκε μέσα και αντίκρισε αιμόφυρτο τον άτυχο ηλικιωμένο, ειδοποίηση την αστυνομία.

Στο σημείο της άγριας δολοφονίας έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Λάρισας.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως το όργανο της δολοφονίας ήταν κατά πάσα πιθανότητα μεταλλικός λοστός, καθώς ο άτυχος άνδρας έφερε συνθλιπτικά κατάγματα στο κεφάλι του.

Το θύμα ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ και όλη του τη ζωή ασχολούταν με τον αγροτικό τομέα.

Έμενε μόνος του στην αγροικία τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ μόλις πριν δυο μήνες είχε χάσει τη σύντροφο της ζωής του, με τις δύο κόρες του να διαμένουν στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη έχουν προσαχθεί δύο άτομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με τους αστυνομικούς να τους ανακρίνουν για πιθανή σχέση τους με το θύμα.

Ανάστατη, φυσικά, είναι η μικρή τοπική κοινωνία της Ζηλευτής, ένα μικρό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα, ενώ να σημειωθεί ότι η αγροικία όπου έγινε το έγκλημα είναι σε σχετικά απομακρυσμένο σημείο από το κέντρο του Τοπικού Διαμερίσματος, στην άκρη του χωριού.

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top