Οριστικά στην Ελληνική ο Συνεργατισμός – Αναμένουν τους επενδυτές

Οριστικά στην Ελληνική ο Συνεργατισμός – Αναμένουν τους επενδυτές

Στην τελικό στάδιο εισέρχεται η διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ), με τις εξελίξεις να μεταφέρονται στην πλευρά της Ελληνικής Τράπεζας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αξιωματούχος που συμμετέχει στη διαδικασία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής συνέρχεται την Τετάρτη 13/6 προκειμένου να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή νέων επενδυτών και κατά συνέπεια τη διαμόρφωση της νέας μετοχικής δομής, που θα προκύψει μετά την αύξηση κεφαλαίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE