Οριστικά στην Ελληνική ο Συνεργατισμός – Αναμένουν τους επενδυτές

Οριστικά στην Ελληνική ο Συνεργατισμός – Αναμένουν τους επενδυτές

Στην τελικό στάδιο εισέρχεται η διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ), με τις εξελίξεις να μεταφέρονται στην πλευρά της Ελληνικής Τράπεζας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αξιωματούχος που συμμετέχει στη διαδικασία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής συνέρχεται την Τετάρτη 13/6 προκειμένου να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή νέων επενδυτών και κατά συνέπεια τη διαμόρφωση της νέας μετοχικής δομής, που θα προκύψει μετά την αύξηση κεφαλαίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE