ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ισχύει για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ…

Τι ισχύει για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ…

Ο προγραμματισμός ξεκίνησε στην ΑΕΚ και υπάρχουν στην φαρέτρα δύο πολύ καλοί επιθετικοί που έδειξαν πως μαζί…κάνουν το καλό.

Ο λόγος για του Φλοριάν Τολεμές και Απόστολο Γιάννου. Έδειξαν πως όταν συνυπάρχουν στο γήπεδο η Λαρνακιώτικη ομάδα είναι πιο επικίνδυνη και μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα. Την περσινή χρονιά οι τραυματισμοί δεν τους άφησαν να παίξουν για πολύ μαζί, όμως όταν αυτό γινόταν, οι κιτρινοπράσινοι αποκτούσαν άλλη δυναμική.

Στην εξίσωση βάζουμε και τους Ονησίφορο Ρουσιά και Νέστωρα Μυτίδη όμως γίνεται ιδαίτερη μνεία στους άλλους δύο, καθώς αυτοί είναι που θα τραβήξουν το κουπί της αιχμής του δώρατος.

Μην ξεχνάτε πως αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία του Γιάννου με την ΑΕΚ, μιας και πέρσι ήρθε τον Ιανουάριο και έτσι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πως και πως να τους δουν μαζί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top