Η… like a boss φωτογραφία του Μαραντόνα από τη Μόσχα

Η… like a boss φωτογραφία του Μαραντόνα από τη Μόσχα

Αρχηγός στη Μόσχα ο Ντιέγκο Μαραντόνα που ο φακός τον έπιασε στην πιο… like a boss φωτογραφία στα επίσημα του «Λουζνίκι». Κουστούμι κορυφή, σκουλαρίκια, γυαλιά και πέντε Άραβες πίσω του (PHOTO).

«Μυθική» φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα από τα επίσημα του «Λουζνίκι» στη Μόσχα.

Ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Αργεντινής με μοντέρνο κοστούμι, φοβερά γυαλιά ηλίου και πέντε Άραβες από πίσω του παρακολούθησε το Ρωσία – Σαουδική Αραβία, κεντρίζοντας τα φλας των φωτογράφων.

O 57χρονος Ντιεγκίτο δεν προπονεί κάποια ομάδα, ωστόσο Μουντιάλ χωρίς εκείνον δεν γίνεται.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η PHOTO ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE