ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Με υπερβολική ταχύτητα ο Μπαρμπαρούσης - Σε εξέλιξη επιχείρηση

ΑΘΗΝΑ: Με υπερβολική ταχύτητα ο Μπαρμπαρούσης - Σε εξέλιξη επιχείρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Νωρίτερα για τις δηλώσεις του στην Βουλή ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη με το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

AΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top