ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο για πλαστοπροσωπία

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο για πλαστοπροσωπία

Φυλάκιση τριών μηνών σε 25χρονο για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία.

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 25χρονο από το Καμερούν  για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αδίκημα συνέβη στις 15 Μαΐου του 2018.

Ο 25χρονος συνελήφθη όταν στις 15 Μαΐου επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Διεθνές Αερολιμένα Πάφου με πλαστό διαβατήριο Σουηδίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε πως ο 25χρονος κατάγονταν από το Καμερούν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.