ΛΑΡΝΑΚΑ - ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έντονη βροχόπτωση και περιορισμένη ορατότητα

ΛΑΡΝΑΚΑ -  ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έντονη βροχόπτωση και περιορισμένη ορατότητα

Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στην περιοχή Κόσιης.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται στην περιοχή Κόσιης, η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας είναι περιορισμένη, ενώ το οδόστρωμα έχει καταστεί ολισθηρό.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Συστήνεται προσοχή προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE