Κάτι κινείται για Εμπεσίλιο…

Κάτι κινείται για Εμπεσίλιο…

Από την Παρασκευή είχαν πυκνώσει οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα, ότι είναι εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του Λορένζο Εμπεσίλιο στον ΑΠΟΕΛ. 

Ενισχύθηκαν μάλιστα οι πληροφορίες, όταν διέρρευσε από μέσα, ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο «επαναπατρισμός» του Ντε Βινσέντι. 

Για τον Εμπεσίλιο κάτι κινείται τα τελευταία 24ωρα. Μπήκε το όνομα του στη λίστα ξένων συλλόγων, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει σταλεί ακόμα στα γραφεία της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο. 

Εννοείται, ότι οι πρωταθλητές θέλουν για να δώσουν… χαρτί ελευθερίας στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό θέλουν να εισπράξουν κάποιο ποσό. Το συμβόλαιο του παίχτη λήγει την Άνοιξη του 2019. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE