ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 38χρονου θανόντος - Εκτινάχθηκε από το όχημα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 38χρονου θανόντος - Εκτινάχθηκε από το όχημα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο δρόμο για το μεροκάματο έχασε τη ζωή του 38χρονος Ζαχαρίας Ευριπίδου από τη Λεμεσό, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας (25/06), στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών στο ύψος του σχολείου Herritage.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 06:40 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος με κατεύθυνση από Πλάτρες προς Λεμεσό, φαίνεται ότι χτύπησε το καθρεφτάκι του, με αυτοκίνητο το οποίο κινείτο από Λεμεσό προς Πλάτρες.

Το νέο θύμα της ασφάλτου είναι ο 38χρονος Ζαχαρίας Ευριπίδου από την Λεμεσό. Ο 38χρονος είναι πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο όχημα.  

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 38χρονος οδηγός που ερχόταν από τις Πλάτρες, κτύπησε το καθρεφτάκι του με το καθρεφτάκι άλλου οχήματος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να φύγει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να κτυπήσει δεξιά και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί στο δρόμο, δηλαδή στη λωρίδα κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πλάτρες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού, Φίλιππου Παπαηλία.

Σε δηλώσεις του στην σκηνή του θανατηφόρου ο κ. Παπαηλία ανέφερε: "Ο 38χρονος οδηγός ο οποίος δυστυχώς εκτινάχθηκε, φαίνεται να μην έφερε τη ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο παιδιά ηλικίας 6 και 9 χρόνων, ευτυχώς το κοριτσάκι φαίνεται να είναι πολύ καλά επειδή είχε τη ζώνη ασφαλείας. Το αγοράκι 6 χρονών, φαίνεται να έχει κάποιους τραυματισμούς το οποίο θα μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στο Μακάρειο". Επεσήμανε δε ότι "τα δύο παιδιά είχαν τις ζώνες ασφαλείας και ο λόγος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι αυτός».

Τώρα σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανατηφόρου, όπως σημειώσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής, όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται. «Ναι, από τη σύγκρουση που έγινε και από τα κτυπήματα, φαίνεται πως ο 38χρονος οδηγός είχε ταχύτητα και γι’ αυτό υπάρχουν στο αυτοκίνητο αυτές οι σοβαρές ζημιές. Έφυγε από την πορεία του, δεξιά του δρόμου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας» συμπλήρωσε ο κ. Παπαηλία.

Έκκληση για μαρτυρίες - Αναζητείται διπλοκάμπινο 

Λόγω των συνθήκων του τροχαίου, ο κ. Παπαηλία απευθύνει έκκληση προς το κοινό, αν γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού: «Να κάνω μία έκκληση παρακαλώ προς όλους. Οποιοσδήποτε γνωρίζει για το δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού με το τηλέφωνο 25805252 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό γιατί κατά την ώρα της σύγκρουσης, φαίνεται ότι κάποιο αυτοκίνητο διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, χρώματος άσπρου σταμάτησε εδώ στη σκηνή και ακολούθως αποχώρησε. Η παράκληση μας είναι αυτός ο οδηγός να επικοινωνήσει μαζί μας ή οποιοσδήποτε άλλος έχει κάποια γνώση για το δυστύχημα».

Ο κ. Παπαηλία σε ερώτηση δημοσιογράφων για εμπλοκή του άλλου οχήματος εξήγησε πως «ο οδηγός του δεύτερου οχήματος φαίνεται να σταμάτησε να βοηθήσει, δεν έχει εμπλοκή με το δυστύχημα. Σταμάτησε να βοηθήσει».

Ο κ. Παπαηλία στο τέλος των δηλώσεων του τόνισε για πολλοστή φορά ότι η ζώνη σώζει ζωές. «Βάζουμε στα παιδιά μας αλλά εμείς το βιολί μας. Επανειλημμένα το έχουμε τονίσει ότι η ζώνη σώζει ζωές, γι’ αυτό γίνονται εκστρατείες. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Πληρώνει το πρόστιμο και πάλι μπορεί να μην την φορεί. Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top