ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα και… άδοξο τέλος για τον Μάρκο στην Τουρκία

Ήττα και… άδοξο τέλος για τον Μάρκο στην Τουρκία

Στον πρώτο του αγώνα μετά από το Roland Garros και στο ξεκίνημα της φετινής του grass court season, o Μάρκος Παγδατής γνώρισε την ήττα από τον Blaz Kavcic για τον 1ο γύρο του Antalya Open.

Ο Μάρκος Παγδατής τελείωσε τον αγώνα με 16 άσους, όμως το έργο του δεν ήταν εύκολο απέναντι σε έναν παίκτη που είχε δώσει κι άλλους αγώνες σ’ αυτά τα γήπεδα, τον Blaz Kavcic, που είχε ξεκινήσει την πορεία του στην Αττάλεια από τα προκριματικά.

Μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού, ο 31χρονος Σλοβένος πήρε τη νίκη με 7-6 (4), 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Antalya Open.

Και οι δυο παίκτες έχασαν ελάχιστους πόντους στα σερβίς τους στο 1ο σετ και το tie-break έδειχνε αναπόφευκτο. Ο Kavcic μπήκε πιο δυνατά σ’ αυτό, προηγήθηκε με 3-0 και δεν ισοφαρίστηκε ξανά, για να φτάσει ως το 7-4 και την κατάκτηση του σετ.

Το 2ο σετ επίσης ήταν κλειστό, παρόλο που ο Σλοβένος προηγήθηκε με 3-0 στα games και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα με break. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μάρκος είχε break point στο 1ο μόλις game του σετ, ενώ στο 9ο game λίγο έλειψε να επιστρέψει, αλλά ο Kavcic κατάφερε να σβήσει 4 break points και να «κλειδώσει» τελικά τη νίκη του στο 2ο match point του.

Στον 2ο γύρο του Antalya Open, o Kavcic θα αντιμετωπίσει το Νο. 4 του ταμπλό, Gael Monfils, στην πρεμιέρα του Γάλλου στο τουρνουά.

Ο Παγδατής, Νο. 84 στον κόσμο, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon, όπου θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη μετά από 5 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

tennisnews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top