Ήταν κι ο Χάμπος ορεξάτος! Έπαιξε σε δυο θέσεις…

Ήταν κι ο Χάμπος ορεξάτος! Έπαιξε σε δυο θέσεις…

Πρόσωπο του χθεσινού φιλικού του Απόλλωνα με την Ίντερ Ζάμπρεσιτς, ήταν ο Σάσα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος χαφ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε και τα δυο γκολ της συνάντησης. 

Πληροφορηθήκαμε ότι πολύ… ορεξάτος ήταν ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στην επανάληψη άλλαξε θέση. Έπαιξε κεντρικός αμυντικός για διάστημα 25 λεπτών, έχοντας δίπλα του τον Αντρέα Καρό. 

Δυο άλλα παιδιά που παρουσιάζονται αποφασισμένα να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, είναι οι Ματία Σπόλιαριτς και Λούκα Πολίτσι. Έγραψαν ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης στο χθεσινό φιλικό με τους Κροάτες. 

Εξ άλλου, η ενημέρωση που προκύπτει λέει πως οι επόμενες ανακοινώσεις μετεγγραφών θα προκύψουν μετά την 1η Ιουλίου. Πέραν από τον εξτρέμ (ίσως είναι από την Ισπανική αγορά), σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται και η περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE