ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική αύξηση πτήσεων για τη British Airways από Λάρνακα προς Heathrow το φθινόπωρο

Σημαντική αύξηση πτήσεων για τη British Airways  από Λάρνακα προς Heathrow το φθινόπωρο

Η British Airways ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των πτήσεων της από τη Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Heathrow (Terminal 5) του Λονδίνου, με την προσθήκη πτήσεων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή. Οι επιπρόσθετες πτήσεις διευκολύνουν ιδιαίτερα τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, αφού τις ίδιες μέρες προσφέρονται απευθείας πτήσεις σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη από το Λονδίνο. Εισιτήρια σε ελκυστικές τιμές θα διατίθενται προς πώληση μέχρι και τις 2 Ιουλίου.

 

Το ανανεωμένο δρομολόγιο, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή στις 28 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 27 Μαρτίου 2019, θα ανεβάσει τον συνολικό εβδομαδιαίο αριθμό πτήσεων προς το αεροδρόμιο Heathrow (Terminal 5) στις 10. Καθώς το 2019 προβλέπεται να είναι μια ακόμα καλή χρονιά για τον τουρισμό στην Κύπρο, η αύξηση των πτήσεων της British Airways έχει επίσης ως στόχο να αυξήσει την αεροπορική συνδεσιμότητά του νησιού, ούτως ώστε να καταστεί ελκυστικότερος προορισμός για επισκέπτες.

 

Οι τιμές για τα εισιτήρια μετ' επιστροφής ξεκινούν από €125 για όσους ταξιδεύουν στη θέση Euro Traveller και €460 για τις θέσεις Club Europe, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να μειώσουν το κόστος χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμής Avios. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με το νέο Airbus 320, το οποίο προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους τους επιβάτες, όπως βιντεοοθόνες με κινούμενους χάρτες, τον πιο πλατύ θάλαμο μονού διαδρόμου στην αγορά και δερμάτινα καθίσματα.

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πωλήσεων Ευρώπης, Freddie Stier, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς οι επιπρόσθετες πτήσεις δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στους πελάτες μας να ταξιδεύσουν μέσω Λονδίνου, με αυθημερόν απευθείας πτήσεις, στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη. Με αυτό τον τρόπο, οι ΗΠΑ και τα αμέτρητα τους αξιοθέατα γίνονται πιο προσβάσιμα από ποτέ.» 

 

«Ως προορισμός το Λονδίνο παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των Κυπρίων, τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση. Το ενισχυμένο πρόγραμμά μας δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να αξιοποιήσουν καλύτερα τον χρόνο τους σε μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο, με τα διάσημα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της, τα πρωτοκλασάτα εστιατόρια αλλά και την ποιοτική ψυχαγωγία που μπορεί να προσφέρει». 

 

Το Terminal 5 του αεροδρομίου Heathrow αποτελεί το στολίδι της British Airways και έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο τερματικό αεροδρομίου από τη Skytrax για το 2016. Εκτός από την εύκολη σύνδεση με πτήσεις προς Βοστόνη και Νέα Υόρκη, οι επιβάτες της BA έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 550 προορισμούς παγκοσμίως, επωφελούμενοι από τις συμφωνίες της BA με τις αεροπορικές εταιρείες American Airlines, Iberia και Finnair. H BA έχει ξεκινήσει το επενδυτικό της πλάνο, αξίας πολλών εκατομμυρίων, προς όφελος των επιβατών της, το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις premium καμπίνες της και στην προσφορά περισσότερων επιλογών σε όλους τους επιβάτες, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα.

 

H εταιρεία θα επενδύσει 400 εκατομμύρια λίρες για τη βελτίωση της θέσης Club World, δίνοντας έμφαση στην αναβάθμιση του παρεχόμενου catering και δυνατότητας ύπνου, αλλά και στη μελλοντική βελτίωση των καθισμάτων της. Επιπρόσθετα, στο check-in του Terminal 5 του αεροδρομίου Heathrow έχει λανσαριστεί το First Wing, το οποίο παρέχει ειδική λωρίδα ελέγχου ασφαλείας και αίθουσα αναμονής, ενώ όλες οι αίθουσες αναμονής στο δίκτυο της εταιρείας θα αναβαθμιστούν και θα βελτιωθούν. Επίσης, η θέση Club Europe λανσαρίστηκε σε όλες τις εσωτερικές πτήσεις της BA και όλοι οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή το πιο σύγχρονο Wi-Fi σε όλες τις μακρινές και κοντινές πτήσεις της εταιρείας, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις πτήσεις της British Airways, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ba.com ή να αποταθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top