ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ελέγχει τους δείκτες βενζίνης το Τελωνείο – Άμεση κατάσχεση οχημάτων -VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ: Ελέγχει τους δείκτες βενζίνης το Τελωνείο – Άμεση κατάσχεση οχημάτων -VIDEO

Μέχρι και σε κατασχέσεις οχημάτων θα προχωρεί το Τμήμα Τελωνείων, όταν οι παραβάτες δεν πληρώσουν άμεσα το πρόστιμό τους.

Σε αυστηρότατους και εντατικούς ελέγχους προχωρεί το Τμήμα Τελωνείων στα οδοφράγματα, μετά από ανακοίνωσή του, ημερομηνίας 27/06, που αφορά την παράνομη μεταφορά και προμήθεια καυσίμων από τις κατεχόμενες περιοχές.

Όπως λέχθηκε στη μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Άλφα Ενημέρωση», το Τμήμα Τελωνείων σταματά τα οχήματα και συλλέγει τα στοιχεία του οδηγού, του οχήματος, αλλά επίσης σημειώνει και τα χιλιόμετρα όπως και την ένδειξη του δείκτη της βενζίνης.

Με την επιστροφή του οχήματος από τα Κατεχόμενα, το Τμήμα ελέγχει ξανά τη στάθμη της βενζίνης του οχήματος.

Εάν διαπιστωθεί πως ο οδηγός εφοδίασε το όχημά του με βενζίνη από τα Κατεχόμενα, τότε του επιβάλλεται πρόστιμο, τεσσάρων ευρώ ανά λίτρο.

Στην περίπτωση που ο οδηγός αδυνατεί να καταβάλει εκείνη την ώρα το πρόστιμό του, τότε γίνεται κατάσχεση του οχήματος επί τόπου.

Δείτε το βίντεο:

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE