ΔΗΚΟ: Η απόφαση της Κεντρικής επιτροπής για τον Συνεργατισμό

ΔΗΚΟ: Η απόφαση της Κεντρικής επιτροπής για τον Συνεργατισμό

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε την Δευτέρα (2/7) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με θέμα το Συνεργατισμό και τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, και εξήγησε πως η απόφαση για τη στάση που θα τηρήσει το ΔΗΚΟ στη Βουλή θα ληφθεί το απόγευμα σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Λίγες ώρες αργότερα το Δημοκρατικό κόμμα μετά το τέλος της συνεδρίας της Κ.Ε ανακοίνωσε τα εξής:

Η Κ.Ε. του Δημοκρατικού Κόμματος συζήτησε διεξοδικά το θέμα του Συνεργατισμού και αποφάσισε:
 
1) Να υιοθετήσει πλήρως τη σχετική με το θέμα επιστολή του Προέδρου του Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ημερομηνίας 30/6/2018.
 
2) Να σημειώσει ως θετική εξέλιξη την αποδοχή των εισηγήσεων του Δημοκρατικού Κόμματος από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εισηγήσεις οι οποίες θα πρέπει να ενσωματωθούν στις απαραίτητες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και στα κυβερνητικά Νομοσχέδια.
 
3) Να εξουσιοδοτήσει το Εκτελεστικό Γραφείο του Κόμματος, να κρίνει εάν ικανοποιούνται οι όροι προκειμένου να υπερψηφιστούν τα νομοσχέδια.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE