ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Παντελή για Ντούρις – Δήλωση «φωτιά» και για ΑΠΟΕΛ

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ο Παντελή για Ντούρις – Δήλωση «φωτιά» και για ΑΠΟΕΛ

 «Χείμαρρος» στις τοποθετήσεις του σε ραδιόφωνο της Κύπρου για τον Ντουρίς, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή…

Ο ισχυρός άνδρας του Βαρωσιώτικου συλλόγου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/7) στον Άστρα (92.8), αναφορικά με όλα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες με την περίπτωση του Μίχαλ Ντουρίς στην Ανόρθωση.

Να σημειώσουμε ότι μέσα από τις τοποθετήσεις του, του Προέδρου της «Κυρίας» δεν έλεψαν και οι δηλώσεις «φωτιά» σχετικά με τον ΑΠΟΕΛ και το θέμα με τον Σλοβάκο κεντρικό επιθετικό.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Αντρέας Παντελή:

Για Ντουρίς γίνεται λόγος πως η Όρενμπουργκ αξιώνει περισσότερα χρήματα… «Ήταν μια περίπτωση που ξεκίνησε πέρσι τον Ιανουάριο. Έφυγε από την ομάδα του γιατί δεν τον ήθελε ο προπονητής. Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τα μέγιστα. Είχαμε συζητήσει για να ανανεώσουμε το ραντεβού και την επόμενη χρονιά. Είναι γεγονός πως τα ποσά ήταν πιο μικρά, μετά από εμπλοκή άλλης ομάδας ζήτησαν περισσότερα λεφτά. Έγινε μια πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, εμείς δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή την διαδικασία, εμείς είμαστε η Ανόρθωση και θα ακολουθήσουμε την δική μας τακτική».

Έχει την δυνατότητα η Ανόρθωση να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή;  «Δεν είναι θέμα περισσότερα ή λιγότερα. Μέσα από την εμπειρία μας είναι να μην οδηγήσουμε την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είναι καθαρή απόφαση της Διοίκησης αν ο Ντουρίς θα γίνει παίκτης της Ανόρθωσης. Η μεταγραφή αφορά εμάς όχι την Όρενμπουργκ.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE