Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα' - VIDEO

Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα' - VIDEO

Η Ευριπίδου είχε ατυχείς συνεργασίες στο TvOne και όταν μιλά γι αυτές σχολιάζει: 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα'

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε στο γύρισμα του επεισοδίου του 'Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Ιουλίου από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα, ακόμα και για τις ατυχείς συνεργασίες που είχε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα". 

Το ThemaOnline εξασφάλισε αποσπάσματα από το γύρισμα όπου η σύζυγός του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μιλά για τα επαγγελματικά της και όλα όσα συνέβησαν την χρονιά που μας πέρασε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα".

Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα: 'Έφεραν μου μιαν αρχισυντάκτρια που δεν ήξερα εγώ την γυναίκα να κάτσουμε να συζητήσουμε. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζεις".

Όταν ο Λούης Πατσαλίδης την ρώτησε αν της έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνεργαστούν η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου απάντησε: "Ήμουν πάρα πολύ βολική. Έδωσα την ευκαιρία. Όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Σε 2-3.". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που εξασφάλισε το ThemaOnline από το γύρισμα του επεισοδίου του ''Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, από τον Alpha Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=B644G_GIYA0&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE