ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ασύλληπτη ΚΑΤΑΡΑ στην αγγλική φανέλα με το νούμερο 8! – VIDEOS

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ασύλληπτη ΚΑΤΑΡΑ στην αγγλική φανέλα με το νούμερο 8! – VIDEOS

Και τις τέσσερις φορές που η Αγγλία οδηγήθηκε στην ρωσική ρουλέτα των πέναλτι σε ένα Μουντιάλ, ο παίκτης με το νούμερο 8 αστόχησε στην εκτέλεση!

Οι αριθμοί μας βοηθούν για να εξηγήσουμε τον κόσμο. Ή για να τον κάνουμε ακόμα πιο δυσνόητο. Είναι όμως μερικές φορές κάτι συμπτώσεις που σε κάνουν να μένεις άφωνος.

Οι Άγγλοι έσπασαν την κατάρα που τους ήθελε να μην έχουν προκριθεί ποτέ στα πέναλτι σε αγώνα νοκ-άουτ Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κάποτε θα γινόταν.

Αυτό όμως που δεν έσπασε ούτε αυτή τη φορά ήταν η κατάρα που ακολουθεί σε αυτή τη διαδικασία τον εκτελεστή που φοράει την φανέλα με το νούμερο 8 στην πλάτη!

Το 1990 απέναντι στην Γερμανία, ο Κρις Γουόντλ ήταν ένα από τα λεγόμενα σίγουρα χαρτιά, ένας από τους πιο τεχνίτες παίκτες στην ομάδα.

Ωστόσο, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ πήρε φόρα και έστειλε την μπάλα στα… πουλιά, δίνοντας την πρόκριση στην «νασιονάλμανσαφτ».

Οκτώ χρόνια αργότερα, το 8 πήγε στην πλάτη ενός σκληροτράχηλου μέσου του Ντέιβιντ Μπάτι. Ίδια κατάληξη.

Ο αγώνας με την Αργεντινή κρίθηκε στα πέναλτι και ο παίκτης με το 8 στην πλάτη, αστόχησε εκ νέου στην καθοριστική εκτέλεση που έφερε τον αποκλεισμό για τα λιοντάρια!

Το 2006 στα γερμανικά γήπεδα, το 8 πήγε στους ώμους του Φρανκ Λάμπαρντ.

Άλλος ένας σπεσιαλίστας, που τα έκανε θάλασσα την κρίσιμη ώρα.

Ο χαφ της Τσέλσι αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση, ο Ρικάρντο είπε «όχι» σε Κάραγκερ και Τζέραρντ και η Αγγλία έμεινε εκ νέου εκτός συνέχειας.

Η κατάρα του 8 άγγιξε και τον Τζόρνταν Χέντερσον! Όσοι Άγγλοι κλήθηκαν να εκτελέσουν από την λευκή βούλα, ήταν ψύχραιμοι, εύστοχοι!

Μόνο εκείνος είδε τον Οσπίνα να αποκρούει και να φέρνει την Αγγλία στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Μοιάζει απίστευτο, μα είναι αληθινό! Μία απίθανη κατάρα που κάνει την φανέλα με το συγκεκριμένο νούμερο να μοιάζει πια στοιχειωμένη, τουλάχιστον σε ότι αφορά την διαδικασία των πέναλτι!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top