ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρίκι Φερνάντες: «Τώρα μπορώ να το πω, είμαι ΑΠΟΕΛίστας» – ΒΙΝΤΕΟ

Ρίκι Φερνάντες: «Τώρα μπορώ να το πω, είμαι ΑΠΟΕΛίστας» – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΕΛ και Δόξα τίμησαν τον Ρικάρντο Φερναντές και ο 40χρονος Πορτογάλος μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.

Ο πρώην παίκτης των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση και Δόξα εξέφρασε την χαρά του για την τιμή που του έκαναν ΑΠΟΕΛ και Δόξα και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Κώστα Καραβίδα.

Μίλησε επίσης για το απευθείας κόρνερ αλλά και τα επόμενα του βήματα ενώ τώρα που τελείωσε και επίσημα η καριέρα του δηλώνει… ΑΠΟΕΛίστας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:

«Είναι ένα τέλος που δεν θα μπορούσε να με κάνει πιο χαρούμενο. Το να παίξω το τελευταίο μου ματς με τις δύο ομάδες που αγάπησα περισσότερο σε όλη μου την καριέρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, κυρίως στον Κώστα (πρόεδρο Δόξας) που το οργάνωσε όλο αυτό. Ένα ευχαριστώ στον ΑΠΟΕΛ που τελικά μου επέτρεψε να βάλω την γαλαζοκίτρινη φανέλα για τελευταία φορά . Αυτός ήταν ο τρόπος που ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου».

«Το γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ήταν απλά για να υπενθυμίσω στον κόσμο το γκολ κόντρα στην Ομόνοια και να θυμίσω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τι έκανα όταν έπαιζα για αυτή την ομάδα».

«Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις την καριέρα σου γιατί ας είμαι ειλικρινής, μόλις μπήκα στο γήπεδο ένιωσα πολύ χαρούμενος και αυτό μου δίνει ευχαρίστηση. Πιστεύω ότι φάνηκε και στο φιλικό πως όταν παίζω με κάνει χαρούμενο και αγαπώ το να παίζω μπάλα».

«Θα δούμε για τα επόμενά μου βήματα. Έχω κάποια πλάνα, τώρα έχω συνεργασίες με κάποιες εταιρίες μάνατζερ, και προς το παρών θα ξεκουραστώ και θα δω το μέλλον».

«Με έκαναν να πάω πίσω 7-8 χρόνια. Τώρα μπορώ να το πω, ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα η οποία αγάπησα περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Δεν παίζω ποδόσφαιρο πλέον και λέω πως είναι αλήθεια, είμαι ΑΠΟΕΛίστας. Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξα με την καρδιά μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top